Campus esportius

Quan arriben les vacances escolars, sigui l’època que sigui, els nostres Campus Esportius ofereixen l’ambient més idoni per gaudir del temps lliure al mateix temps que es practiquen diferents esports. Tota la dinàmica gira entorn de diferents esports, englobant un seguit d’activitats basades en el joc, les sortides i els tallers.

Per realitzar els nostres Campus comptem amb professionals de l’educació, el lleure i l’esport, que porten a terme el nostre projecte pedagògic de manera responsable.

Més de 10 anys d’experiència avalen la nostra gestió dels projectes realitzats en diferents Escoles i Clubs Esportius. Als nostres Campus us oferim un servei de qualitat, adaptat a les necessitats de cada centre, una gestió responsable i un seguiment continu i acurat.

Campus multiesportiu d’estiu Vallpineda 2019

Campus multiesportiu d’estiu Vallpineda 2019

Vine al Campus multiesportiu de Vallpineda. Gaudiràs de classes de natació, tennis i pàdel, esports d’invenció nova, robòtica educativa… Cada setmana sortim d’excursió (inclosa en el preu): Tibidabo, Aqualeón, platja, muntanya...

Campus multiesportiu d’estiu Cabrils 2019

Campus multiesportiu d’estiu Cabrils 2019

Vine al Campus d’estiu Cabrils 2019. Gaudiràs d’1 excursió setmanal inclosa en el preu, una acampada amb cinema a la fresca, la festa final, curset de natació, tennis i pàdel, esports d’invenció nova, activitats de cohesió i molt...