Activitats de tarda La Riera de Ribes 2022-2023

Gaudeix de les tardes a la Riera!

Del 3 d’octubre del 2022 al 26 de maig del 2023

Aquest curs les tardes a la Riera segueixen amb les activitats de robòtica i de multiesport.

ROBÒTICA EDUCATIVA

La robòtica educativa és una activitat innovadora que desenvolupa les habilitats i competències del segle XXI i promou l’interès per la ciència i la tecnologia.  La curiositat dels infants per l’activitat és un element motivador i un bon mitjà per treballar diferents continguts educatius.

La robòtica educativa obre un ventall molt ampli de possibilitats educatives al mateix que aporta una sèrie de beneficis pels alumnes:

  • Fomenta la creativitat, l’enginy, la curiositat i l’experimentació.
  • Desenvolupa la psicomotricitat fina, l’organització espacial i la lateralitat.
  • Facilita el treball en equip i la comunicació.
  • Permet treballar diferents competències i àrees (matemàtica, lingüística, artística, tecnològica).

A les nostres sessions utilitzem gran varietat de recursos i materials adaptats a les diferents edats dels alumnes. Per als més petits i petites tenim diferents materials de LEGO Education amb els quals desenvoluparem la creativitat a partir dels propis interessos de l’infant ja sigui mitjançant el joc simbòlic, la creació de construccions, d’històries, etc… Per aquestes edats també disposem del robot Bee Bot, mitjançant el qual s’iniciaran en la programació a partir de diferents jocs i activitats totalment lúdiques. Amb els alumnes de primària ens iniciarem en el món de la robòtica i la programació mitjançant el LEGO WeDO2  entre altres materials, amb els que construiran i programaran diferents robots, per acabar el curs creant i programant el seu propi robot.

Utilitzem la metodologia LEGO Education basada en la construcció activa i el descobriment guiat pel propi alumnat, amb el suport d’un monitor/a.

MULTIESPORT

El multiesport és una activitat esportiva que te com a objectiu principal la iniciació i descobriment a diferents esports per d’aquesta manera adquirir la màxima riquesa i bagatge motriu possible.

Les activitats giraran totes al voltant de diferents esports enfocats des de la seva vessant educativa els quals es treballaran de manera rotatòria al llarg del curs.  Totes les activitats i jocs estan pensats per estimular en els nens  i nenes experiències motrius diverses que els ajudin en el seu desenvolupament integral.

Mitjançant el joc es plantejaran diferents activitats per treballar:

  • Control i consciència corporal: esquema corporal, lateralitat, equilibri…
  • Habilitats motrius bàsiques: desplaçaments, salts, girs, control d’objectes…
  • Capacitats condicionals: força, resistència, velocitat i flexibilitat.

Les activitats es plantejaran sempre mitjançant el joc i no com un esport competitiu, ja l’objectiu principal és el desenvolupament de diferents habilitats i coneixement del seu cos, indispensables per al seu desenvolupament motor.

HORARIS I TARIFES

ACTIVITAT CURSOS HORARI PREU
ROBÒTICA PETITS P3, P4 i P5 Dilluns de 16:30 a 17:45 29€
ROBÒTICA MITJANS 1r, 2n i 3r Dijous de 16:30 a 17:45 29€
ROBÒTICA GRANS 4t, 5e i 6e Dimecres de 16:30 a 18:15 36€
MULTIESPORT PETITS P3, P4 i P5 Dijous de 16:30 a 17:45 18€
MULTIESPORT MITJANS 1r, 2n i 3r Dimecres de 16:30 a 17:45 18€
MULTIESPORT GRANS 4t, 5e i 6e Dimarts de 16:30 a 17:45 18€

En el cas que s’inscriguin 2 o més germans/es, s’aplica un 10% de descompte en el preu de cada infant.

Per a més informació:
info@tempsdelleure.cat

judit@tempsdelleure.cat

 

GRUP TANCAT DE L’ACTIVITAT DE MULTIESPORT PETITS. PODEU FER LA INSCRIPCIÓ PER ESTAR EN LLISTA D’ESPERA PER SI HI HA ALGUNA BAIXA O HI HA SUFICIENTS INSCRIPCIONS PER PODER FER UN ALTRE GRUP.