04. Molí de la Riera

Situat a 500 m. del poble de Sant Pere de Torelló i als peus de les serralades de Bellmunt i Puigsacalm, permet admirar paratges singulars envoltats d’alzinars i boscos de ribera.

La casa està just al costat del riu Ges, ja que és un antic molí fariner adaptat com a casa de colònies. Número de registre DGJ: 197

Localització

Mas El Molí de la Riera, s/n, 08572 –  Sant Pere de Torelló  (Barcelona)
A 87 km de Barcelona – A 63 km de Tarragona A 160 km de Girona – A 173 km de Lleida

Capacitat

84 places. Habitacions de 6, 8, 12 i 16 llits amb banys. 12 places adaptades a persones amb mobilitat reduïda i 1 sanitari adaptat.

Instal·lacions

Serveis i piscina adaptats, sala polivalent de 120 m2, senders i rutes des de la casa, camp de futbol i pista de basquet. Envoltats d’àmplies esplanades entre bosc de ribera i alzinars, i el riu Ges vorejant la finca.

Serveis

Zona wi-fi, sala TV lectura i calefacció.

Com arribar

 Amb tren: RENFE línia Barcelona-Puigcerdà fins a Torelló. Cal caminar 4 km per cami de petit recorregut PR-C45 fins a la casa de colònies.
• Amb cotxe: Carretera: Per la C-17 en direcció a Puigcerdà. Passat Vic direcció Ripoll, agafar la sortida número 69 (sortida pel carril esquerre al km 69 a la C-37) i seguir per la C-37 fins a la sortida de Torelló en el punt quilomètric km.153.

En la rotonda agafar la B5224 fins arribar a Sant Pere de Torelló. Just en sortir de Sant Pere de Torelló en direcció a Olot ( i en acabar la zona amb llambordes), seguir la carretera que es veu a la dreta, indicada com a casa de colònies.

Després d’uns 300 metres i passat el pont, agafar el trencall a l’esquerra, també indicat com a casa de colònies (hi ha una barrera). Pasada la barrera i a uns 100 metres i just darrera la casa trobareu la zona d’aparcament i gir per als autocars.

Centres d'interès que fem

 Escola dels bons mariners.
 Científics del mar.
 Esport i platja tot l’any.
 La vinya.
 Colònies a la carta.