Campus esportius

Quan arriben les vacances escolars, sigui l’època que sigui, els nostres Campus Esportius ofereixen l’ambient més idoni per gaudir del temps lliure al mateix temps que es practiquen diferents esports. Tota la dinàmica gira entorn de diferents esports, englobant un seguit d’activitats basades en el joc, les sortides i els tallers.

Per realitzar els nostres Campus comptem amb professionals de l’educació, el lleure i l’esport, que porten a terme el nostre projecte pedagògic de manera responsable.

Més de 10 anys d’experiència avalen la nostra gestió dels projectes realitzats en diferents Escoles i Clubs Esportius. Als nostres Campus us oferim un servei de qualitat, adaptat a les necessitats de cada centre, una gestió responsable i un seguiment continu i acurat.

Campus multiesportiu d’estiu Cabrils 2020

Campus multiesportiu d’estiu Cabrils 2020

Aquest estiu vine al Campus d’estiu del Club de Tennis Cabrils 2020 i gaudeix de l’esport en un entorn segur. Curset de natació, classes de tennis i de pàdel, esports d’invenció nova, activitats de cohesió, jocs tradicionals i molt...

Inscripció Campus del Campus CT Cabrils Agost-Setembre

Inscripció Campus del Campus CT Cabrils Agost-Setembre

PAGAMENT Transferència bancària al número ES35 0081 0353 6100 0116 0622. Al concepte cal escriure el nom i cognom del/la participant. CONSENTIMENT La finalitat i ús previst tant de les dades en si mateixos com del seu tractament, és prestar-li el...