05. Mas Les Coromines

Situada al mig d’una vall a la comarca del Ripollès, dintre del teme municipal de Campdevànol, trobem aquesta casa de colònies.
A 2km trobem el poble de Gombrèn al qual podem arribar caminant en 15 minuts per una drecera que recorre un paissatge meravellós. Número de registre DGJ: 255

Localització

Carretera de Campdevànol a Gombrèn,  km 6 – Campdevànol (Girona).
A 105 km de Barcelona – A 173 km de Tarragona – A 81 km de Girona – A 179 km de Lleida

Capacitat

86 places. Habitacions de 6, 8, 10, 14 i 22 places.  3 places adaptades a persones amb mobilitat reduïda i 1 sanitari adaptat. 

Instal·lacions

Piscina, Camp de futbol de gespa, Sales tallers, Zona ping-pong, Bosc, Riu, Camps de gespa natural. Hi ha pàrquing davant l’edifici per a cotxes i autobusos. Polisportiu municipal a 6km.

Serveis

TV, DVD, Equip de so. Hospital més proper: Campdevànol, a 6km.

Com arribar

 Amb tren: RENFE línia Barcelona-Puigcerdà-La Tour de Carol. Des de l’estació de Campdevànol fins a la casa cal caminar 6 km.
• Per carretera: Des de Barcelona, per la C-17 (Granollers-Vic-Ripoll-Campdevànol) passar Campdevànol (C-401) direcció Gombrèn i agafar el trencant a l’esquerra.  Des de Girona per, la C-26 (Olot-St. Joan de les Abadesses-Ripoll). En totes dues opcions, s’accedeix a la casa per una pista forestal (200 m).

Centres d'interès que fem

 Els petits exploradors.
 Descorbim el bosc i els seus secrets.
 Esport i natura.
 Colònies a la carta.

Més fotos…