Serà una nadal diferent, però serà un gran nadal

Aquest any ens hem adaptat a les mesures sanitàries i hem dissenyat dues activitats que es podran fer en petits grups, mantenint les distàncies i en zones exteriors. Si ets una empresa, un ajuntament o una associació, segueix llegint que t’ho expliquem!

Converteix-te en detectiu!

Aconseguiràs resoldre el misteri? Aquesta activitat consisteix en anar resolent diferents pistes i trobar els QR repartits pel municipi ( o àrea comercial) per acabar resolent el misteri. 

Els QR donaran informació sobre on estarà situat el següent QR i d’aquesta manera es podrà seguir el joc!  L’activitat està pensada per fer en grups reduïts, sempre respectant la normativa sanitària vigent en aquell moment.

 

[

Gimcana de Nadal

L’objectiu d’aquesta activitat és aconseguir tots els ingredients del menú del dinar de Nadal per saber com s’ha de preparar un bon àpat. 

S’hauran de superar diferents proves, ubicades en diversos punts del municipi (o àrea comercial) amb l’objectiu de recopilar tots els ingredients del menú de Nadal.  

Els llocs de les proves estaran marcats en un mapa que tindrà cada grup participant. Hi haurà diferents tipus de proves: enginy, físiques, de cohesió… I moltes més!

 

La temàtica de qualsevol de les activitats es pot adaptar a les vostres necessitats i interessos!

Si vols més informació, no dubtis en enviar un correu electrònic a info@tempsdelleure.cat

 Seguim treballant per adaptar-nos a la situació!