[trx_title type=»1″ style=»regular» top=»1″ bottom=»1″]Política de Privacitat[/trx_title]

Responsable: Temps de Lleure OSM S.L.
Nom comercial:
Temps de Lleure
Finalitat: Informar sobre els productes / serveis publicats a la nostra web.
Legitimació: Legitimació per consentiment de l’interessat
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional
Ubicació: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en l’apartat AVÍS LEGAL o PROTECCIÓ DE DADES, situat en aquesta mateixa web
https://www.tempsdelleure.cat/

Identitat del responsable del tractament
Identitat:
Temps de Lleure OSM S.L. – CIF: B63023246
Dir. Postal:
Lluis Companys 83 2º 2ª – 08810 – Sant Pere de Ribes – Barcelona
Telèfon:
E-Mail: miquel@tempsdelleure.cat

FINALITATS
En TEMPS DE LLEURE OSM S.L. tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de:
1.- Gestionar administrativa i comercial dels usuaris web o clients.
2.- Realitzar accions de màrqueting ofertes i publicitat dels productes i serveis de la empresa.
3.- Gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licitin / facilitar als interessats serveis del seu interès.
4.- Poder oferir productes i serveis d’acord amb els seus interessos / millorar la seva experiència d’usuari, d’acord amb la informació facilitada.

CONSERVACIÓ
Terminis o criteris de conservació de les dades: Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantingui la relació mercantil, no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat, o durant 1 any a partir de l’última confirmació d’interès.

DECISIONS
Decisions automatitzades, perfils i lògica aplicada: L’empresa NO prendrà decisions automatitzades.

LEGITIMACIÓ
Legitimació per consentiment de l’interessat: L’empresa sol·licitarà el consentiment de l’interessat abans de la recollida de dades, per a això utilitza un formulari electrònic situat a la web, on s’informa sobre el tractament de les seves dades i no és possible continuar amb el procés llevat que l’interessat cliqueu i accepti aquest tractament.

DESTINATARIS
Durant el període de durada del tractament, TEMPS DE LLEURE OSM S.L. No realitzarà cap cessió, llevat obligació legal, ni tampoc cap transferència.

DRETS
L’interessat pot exercir els següents drets:

1.- Dret a sol·licitar l’accés a les seves dades personals.
2.- Dret a sol·licitar la seva rectificació o supressió.
3.- Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament.
4.- Dret a oposar-se al tractament.
5.- Dret a la portabilitat de les dades.
6.- Dret a retirar el consentiment prestat.

Per a això podrà emprar els formularis habilitats per l’empresa, o bé dirigir un escrit a TEMPS DE LLEURE OSM S.L.LLUIS COMPANYS 83 2º 2ª08810SANT PERE DE RIBESBARCELONA, també pot enviar un correu electrònic a:miquel@tempsdelleure.cat A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

[trx_title type=»2″ style=»regular» top=»30″ bottom=»1″]Clàusula RGPD per demanar dades d’interessats amb consentiment[/trx_title]

D’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades, l’informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal derivada de la nostra relació comercial, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. Les dades no  es cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i els tractarem basant-se el seu consentiment.

Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat.

Per a això podrà enviar un correu electrònic a: miquel@tempsdelleure.cat o dirigir un escrit a TEMPS DE LLEURE OSM S.L.LLUIS COMPANYS 83 2º 2ª08810SANT PERE DE RIBESBARCELONA

A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

CONSENTIMENT
La finalitat i ús previst tant de les dades en si mateixos com del seu tractament, és prestar-li el  servei sol·licitat.

  • Prestació del servei contractat.
  • Enviament d’informacions que puguin del seu interès i/o promocions de TEMPS DE LLEURE OSM S.L.
  • Com a alumne, o pares i tutors d’alumnes menors d’edat, prest el meu consentiment perquè TEMPS DE LLEURE OSM S.L. pugui utilitzar les imatges o vídeos presos en qualsevol activitat realitzada al campus, i utilitzar-la en les xarxes socials  de TEMPS DE LLEURE OSM S.L.
  • En cas que l’interessat sigui menor de 14 anys el seu representant legal, major d’edat amb NIF, dóna el seu consentiment per el tractament de les seves dades i les del menor d’edat participant, amb nom, cognoms i NIF.