5 recomanacions per Sant Jordi

A l’escola de Grumets ens encanta llegir i conèixer històries per aprendre moltes coses del mar, dels animals marins, i molt molt més! Avui us deixem els cinc llibres que més li agraden al Capità Mascarell! Els coneixes?

  • El molinet de sal: es un conte tradicional que ens explica perquè l’aigua del mar és salada d’una manera poc científica però molt màgica i sobretot ens ensenya la importància de compartir.

 

  • En Sebastià i el mar: En Sebastià, fill d’una saga de pescadors, no vol seguir els passos de la seva família i vol ser llenyataire. Aquesta decisió no agrada al seu pare, que mirarà d’apropar-se al seu fill amb paciència i barrejant l’amor de mar i muntanya.

 

  • El peix irisat: És el peix més colorit i més bonic de tot l’oceà gràcies a les seves escames de mil colors. Tot i això, es troba sol. Per què els altres peixos no volen jugar amb ell?

 

  • L’Anna al rescat dels peixos de la posidònia: En aquesta aventura l’Anna i els seus amics, visitaran una prada de plantes de posidònia. En ella descobriran tot un món ocult entre les seves fulles. Però el que ella no sap és que part de la prada està en perill de desaparèixer, i els espera una difícil missió.

 

 

  • La tortugueta i el mar: A la Tortugueta li encanta el lloc on viu: un preciós mar ple de colors vius i sorpreses meravelloses. Però de sobte, el mar es torna fosc, lleig y trist, i la pobra tortuga corre un gran perill… Serà capaç de sortir-se’n?

 

Ara ja coneixes els llibres preferits del Capità Mascarell! A La tripulació ens encanta llegir per viatjar a tots els mons que no  coneixem. I a tu, t’agrada llegir?

Vinga grumets, a seguir amb totes les proves!