Robòtica Escola El Pi 2022-2023

Aquest curs gaudeix de la robòtica a l’escola!

Del 3 d’octubre del 2022 al 26 de maig del 2023

La robòtica educativa és una activitat innovadora que desenvolupa les habilitats i competències del segle XXI i promou l’interès per la ciència i la tecnologia.  La curiositat dels infants per l’activitat és un element motivador i un bon mitjà per treballar diferents continguts educatius.

La robòtica educativa obre un ventall molt ampli de possibilitats educatives al mateix que aporta una sèrie de beneficis pels alumnes:

  • Fomenta la creativitat, l’enginy, la curiositat i l’experimentació.
  • Desenvolupa la psicomotricitat fina, l’organització espacial i la lateralitat.
  • Facilita el treball en equip i la comunicació.
  • Permet treballar diferents competències i àrees (matemàtica, lingüística, artística, tecnològica).

A les nostres sessions utilitzem gran varietat de recursos i materials adaptats a les diferents edats dels alumnes. Per als més petits i petites tenim diferents materials de LEGO Education amb els quals desenvoluparem la creativitat a partir dels propis interessos de l’infant ja sigui mitjançant el joc simbòlic, la creació de construccions, d’històries, etc… Per aquestes edats també disposem del robot Bee Bot, mitjançant el qual s’iniciaran en la programació a partir de diferents jocs i activitats totalment lúdiques. Amb els alumnes de primària ens iniciarem en el món de la robòtica i la programació mitjançant el LEGO WeDO2  entre altres materials, amb els que construiran i programaran diferents robots, per acabar el curs creant i programant el seu propi robot.

Utilitzem la metodologia LEGO Education basada en la construcció activa i el descobriment guiat pel propi alumnat, amb el suport d’un monitor/a.

HORARIS I TARIFES

ACTIVITAT CURSOS HORARI PREU SOCIS AFA PREU NO SOCIS AFA
ROBÒTICA PETITS P3, P4 i P5 Dimecres de 16:30 a 17:45 29€ 35€
ROBÒTICA MITJANS 1r, 2n i 3r Dimarts de 16:30 a 17:45 29€ 35€
ROBÒTICA GRANS 4t, 5e i 6e Dilluns de 16:30 a 18:15 36€ 43€

En el cas que s’inscriguin 2 o més germans/es a l’activitat de robòtica, s’aplica un 10% de descompte en el preu de cada infant.

 

Per a més informació:
info@tempsdelleure.cat

judit@tempsdelleure.cat