Aquest curs gaudeix de la robòtica a l’escola Mediterrània!

La robòtica educativa és una activitat innovadora que desenvolupa les habilitats i competències del segle XXI i promou l’interès per la ciència i la tecnologia.  La curiositat dels infants per l’activitat és un element motivador i un bon mitjà per treballar diferents continguts educatius.

La robòtica educativa obre un ventall molt ampli de possibilitats educatives al mateix que aporta una sèrie de beneficis pels alumnes:

  • Fomenta la creativitat, l’enginy, la curiositat i l’experimentació.
  • Desenvolupa la psicomotricitat fina, l’organització espacial i la lateralitat.
  • Facilita el treball en equip i la comunicació.
  • Permet treballar diferents competències i àrees (matemàtica, lingüística, artística, tecnològica).

A les nostres sessions utilitzem gran varietat de recursos i materials adaptats a les diferents edats dels alumnes. Ens iniciarem en el món de la robòtica i la programació mitjançant la metodologia LEGO Education basada en la construcció activa i el descobriment guiat pel propi alumnat, amb el suport d’un monitor/a.

Els materials de LEGO Education que utilitzarem seran el LEGO WeDO2  i el LEGO Spike Essential, amb els que construiran i programaran diferents robots, per acabar el curs creant i programant el seu propi robot.

Un altre material que utilitzarem serà el cotxe INDI SPHERO que amb el seu sensor de color integrat i targetes de color, els infants podran accelerar la seva creativitat sense la necessitat d’una aplicació i a més a més començaran a programar i a desenvolupar el pensament computacional mitjançant el joc.

I no podem deixar-nos de fer algunes sessions amb Scracth, que és un entorn de programació que ens permet crear múltiples activitats diferents, com jocs, històries interactives, contes audiovisuals, etc.

HORARIS I TARIFES

ACTIVITAT CURSOS HORARI PREU

MENSUAL

PREU

TRIMESTRE

ROBÒTICA DIJOUS 1r, 2n i 3r Dijous de 16:30 a 17:45 29 € 82 €
ROBÒTICA DIMECRES 4t, 5è i 6è Dimecres de 16:30 a 17:45 29 € 82 €

L’activitat comença la setmana del 16 de setembre del 2024!

El primer trimestre inclou les 2 setmanes de setembre. En el cas d’escollir el pagament per trimestres, el preu del 1r trimestre és de 95€. En el cas d’escollir el pagament per mesos, l’import del setembre serà de 14,50€.

A les inscripcions fetes entre el 15 de maig i el 15 de juny del 2024, s’aplica un 10% de descompte en la 1a quota de pagament (setembre i octubre en el cas de la opció de pagament mensual).

Si s’escull la opció de pagament trimestral, no es retornarà cap part de la quota en cas de baixa durant el trimestre.

En el cas que s’inscriguin 2 o més germans/es a l’activitat de robòtica, s’aplica un 10% de descompte en el preu de cada infant.


Per a més informació:
info@tempsdelleure.cat