Robòtica al nostre centre

A les nostres sessions utilitzem gran varietat de recursos i materials adaptats a les diferents edats dels alumnes. Per als més petits i petites tenim diferents materials de LEGO Education amb els quals desenvoluparem la creativitat a partir dels propis interessos de l’infant ja sigui mitjançant el joc simbòlic, la creació de construccions, d’històries, etc… Per aquestes edats també disposem del robot Bee Bot, mitjançant el qual s’iniciaran en la programació a partir de diferents jocs i activitats totalment lúdiques. Amb els alumnes de primària ens iniciarem en el món de la robòtica i la programació mitjançant el LEGO WeDO, el LEGO WeDO2 i el Lego Mindstorm EV3 entre altres materials, amb els que construiran i programaran diferents robots, per acabar el curs creant i programant el seu propi robot. També disposarem de materials de LEGO Education amb els que podrem realitzar diferents construccions de màquines que a mesura que avanci el curs seran cada cop més complexes.

Utilitzem la metodologia LEGO Education basada en la construcció activa i el descobriment guiat pel propi alumnat, amb el suport d’un monitor/a.

Curs 2019-2020

  • Grups de 8 alumnes màxim.
  • Treballem amb diferents materials: Lego Education, Croc&Play, Beebot, Scratch, etc…
  • Les classes estan organitzades per edats i nivells dels alumnes.
  • Les classes pels nens/es que fan primària tenen una durada d’1h 30min i les dels nens/es que fan P4 i P5 1h.
  • El preu és de 35€ al mes pels alumnes que fan primària i de 28€ al mes pels que fan P4 i P5.
  • NO HI HA CAP COST DE MATRICULA.
 

Grups per aquest curs:

Petits exploradors (P4 i P5)

Horari: dimarts de 17:00 a 18:00h. Preu:28€ al mes.
Treballarem l’experimentació i descoberta a partir de diferents materials amb els quals desenvoluparem la creativitat a partir dels propis interessos de l’infant ja sigui mitjançant el joc simbòlic, la creació de construccions, d’històries, etc…. A més a més s’iniciaran en la programació a partir de diferents jocs i activitats totalment lúdiques. Els materials que farem servir són:  diferents materials de LEGO Education, el robot abella Bee Bot i la placa Croc&Play.

Investigadors inquiets(1r i 2on)

Horari: dimarts i dijous de 17:00 a 18:30h.
Preu:35€ al mes.
Ens iniciarem en el món de la robòtica i la programació mitjançant el LEGO WeDO. Construiran i programaran diferents robots, per acabar el curs creant i programant el seu propi robot. A més a més, disposarem d’altres materials de LEGO Education amb els que podrem realitzar diferents construccions de màquines que a mesura que avanci el curs seran cada cop més complexes. A part del material de Lego, utilitzarem l’Scratch per programar jocs senzills, películes, etc., així com també farem projectes amb la placa Croc&Play.

Inventors inquiets (3r i 4rt)

Horari: dilluns (nivell avançat) i dijous (nivell iniciació) de 17:00 a 18:30h. Dimecres (nivell avançat) de 17:30 a 19:00h.
Preu:35€ al mes.
Treballarem la robòtica i la programació mitjançant el LEGO WeDO2. Començaran el curs construint i programant diferents robots guiats pel monitor/a per acabar el curs creant i programant el seu propi robot. A més a més, disposarem d’altres materials de LEGO Education amb els que podrem realitzar diferents construccions de màquines que a mesura que avanci el curs seran cada cop més complexes. A part del material de Lego, utilitzarem l’Scratch per programar jocs senzills, películes, etc., així com també farem projectes amb les plaques Croc&PlayMicro Bit.

Cientifics novells (5è i 6è.)

Horari: dilluns de 17:00 a 18:30h. Dimecres de 17:30 a 19:00h.
Preu:35€ al mes.
Treballarem de la robòtica i la programació mitjançant el LEGO MINDSTORM EV3. Construiran i programaran diferents robots, per acabar el curs creant i programant el seu propi robot. També disposarem de materials de LEGO Education amb els que podrem realitzar diferents construccions de màquines que a mesura que avanci el curs seran cada cop més complexes, així com també utilitzarem l’Scratch per programar jocs , películes, etc., així com també farem projectes amb la placa Micro Bit.